Första snön för i år

Den första snön har fallit från himlen idag. Vem blev inte gladare än lilla jag då.!? Nu börjar det verkligen bli iskallt ute och fryser som bara den gör man dessutom. Älskade Smulan får man ta på varm gosig overall, vantar, tossor, mössa. Det var inte länge sedan man bara kunde ha en jacka på henne.. Mysigt ser det ut när hon ligger där i sina gosiga kläder!


Stort tack

Idag vill jag verkligen tacka min fina vän Jessica som verkligen har ställt upp. Eftersom Melody har börjat hata att åka bil (om hon inte redan sover eller är trött) så skriker hon så mycket och hela tiden i baksätet att man får ont i hjärtat. Hon skriker tills hon inte får luft mer och då måste man vara snabb och få upp henne ur bilbarnstolen liksom. Så Jessica har då kört mig och Melody för att fixa med att hämta nyckeln till lokalen eftersom mannen jobbade och slet hela dagen lång. Sedan åkte vi in om burlövcenter för att jag skulle kunna byta Smulans kläder till en storlek större istället. Och vi har åkt för att hämta min badstol som jag köpte på Facebook av en som skickade det med bussgods. Så nu har Melody en super fin badstol som hon kan använda då hon sitter själv. Sen körde vi till babys jobb för att hämta honom och vi åkte och handlade sakerna inför dopet. Så idag har det varit en heldag ute på vägarna. Super tack Jessica för allt du gjort för mig idag. Evigt tacksam ska du veta ❤


världens finaste


Kaos fyllt med smärtor

Mina mensvärkar är inte att leka med denna månaden. Det känns som en tung lastbil har kört över mig precis och att jag ska försöka att resa mig upp igen. Men ändå är det alla måste runt om man har att göra med.. Det går inte bara att slänga sig på sängen och ta det lugnt. Inte nu innan dopet i alla fall.

Igår fick jag ett mejl från kantern (hon som spelar och sjunger psalmer) att hon fortfarande är sjuk och därför kan hon inte sjunga vår låt som vi ville ha med. Okej?! Då tänkte vi med en gång, kan hon inte sjunga den, då kan hon ju inte sjunga psalmerna?! Så skrev hon om vi ville att någon skulle sjunga skulle det kosta pengar?! Ehm.. okej tänkte vi. Istället för att skriva vidare till henne ringde jag istället upp kyrkan för att fråga vad dom sysslade med. Då hon vi pratade med inte kunde svara på den frågan utan hon fick be en annan ringa upp.

Men jag berättade för henne hur besviken jag är på allting. Först den kyrkan vi hade valt fick vi ett samtal om att det gick inte att ha dop i den mer. Och vi fick en dag på oss att hitta en annan kyrka. Ut och leta i panik efter något annat och eftersom det skulle bli lättare för alla att hitta tog vi den närmst. Och när prästen va här fick vi veta att den va super liten och dopet va inte längst fram i denna kyrkan utan i mitten så det kommer bli jobbigt för folket att se när Melody döps. Lagom roligt?!

Sedan så sa hon jag pratade med igår när jag frågade hur det blir med lokalen när vi ska hämta nycklen. Ja imorgon (alltså idag) innan klockan 12 jaha?! Det är ju bra att dom meddelar oss? Vad hade hänt om jag inte hade ringt då? Hade dom ringt och berättat att nycklen ska hämtas idag? Men hon sa att dom hade meddelat oss om detta men det har dom verkligen inte. Samma som hon sa att hon hade sagt att vi skulle fråga vaktmästarna om att dom skulle öppna kyrkorna till oss så vi hade sett på dom innan? Skit snack. Som sagt dopet blev inte som vi planerat och vi är grymt besvikna.

Men som plåster på såren så skulle dom hyra in en som ska sjunga våran låt och det är kyrkan som kommer stå för kostnaderna.

MAM

När Smulan föddes va den första nappen MAM, sedan har det bara blivit så att det har varit MAM nappar man köpt. Men på sista tiden har vi ändå provat med ESSKA och fejk MAM. Vår älskade dotter tar inget mer än sina MAM nappar. Först hade hon 0-2 och vi gick sedan över till 2-6 och det är nu dom som gäller. Har provat 6+ men inget som vi kommer köra på just nu, det får vänta tills hon blir större. Jag har idag beställt hem ett gäng med nappar som hon tar och som vi ska ha till senare då hon blir äldre. Dyrt, men det är ju värt varje liten krona. Hon är värd det bästa av det bästa. MAM är ju gjorda av läkare och tandläkare för att inte tänderna och käken ska ta samma skada som andra nappar kan göra. Många barn åker ju på överbett och sånt. Knack knack det hoppas jag inte vår älskade Smula åker på!


Sverige vårt älskade land, vad händer?!

Jag fick nyss reda på något som gjorde att jag blev förbannad. Nu på dagis i Stockholm får inte barnen klä ut sig till pepparkakor mer. Jo varför får dom inte det?! För färgens skull. Seriöst?! Hur sjukt va inte detta?! När fan såg man en vit pepparkaka, så länge jag har vandrat på denna jord så har alla jävla pepparkakor varit bruna och dom som blivit brända svarta. Så bara för vi är ett mångkultur land så ska man ta bort traditioner för vissa tycker det är kränkande?! Då kan vi för fan lika bra ta bort allt ljust bröd och alla ljusa kakor så vi svenskar inte ska känna oss kränkta?! Jag säger bara det att vill Melody vara pepparkaka så ska hon få va det, jag skiter väl fullständigt i om några tycker man kränker dom för färgens skull. Detta är ju vara så otroligt sjukt att man knappt kan tro det är sant. Samma som att dom håller på att ta bort skolavslutningarna från kyrkorna som vi alltid firat dom i innan för att vi är ett som sagt mångkultur land. Ehm?! Om jag åkt till deras länder och varit djupt troende kristen tror ni dom hade byggt upp kyrkor till oss?! NÄ där är skillnaden. Vi ska hela tiden blunda och inte våga leva som förr. Gör vi något som att klä ut oss eller kalla negerbollar för det som dom hetat i alla år då är vi RASISTER. Sjukt men sant! Vad fan händer med vårt land?!?!


Sökes sökes sökes

Hejsan hoppsan fallerallala, när julen kommer ska vart enda unge vara glad!
Nu behöver jag mina läsares HJÄLP med att hitta muminkläder till min dotter i storlek 68. Jag vet att Lindex har sålt massor med fina kläder ifrån märket MOOMIN, men eftersom man tänkte äh dom har kvar dom lite senare så blev det som så att det inte finns kvar mer naturligtvis. Finns det någon läsare som har massor med fina muminkläder i storlek 68 så får ni jätte gärna höra av er till mig då jag är på jakt efter just det.
 
 

Jag vill inte tro att det är sant

Ni som följt min resa som gravid kommer veta vad jag pratar om nu. Ni andra kommer få veta det annars. När Smulan låg i min mage hade jag otroliga smärtor i mins händer. Åkte fram och tillbaka till sjukhuset varje dag för att få hjälp med mina smärtor. Jag kunde knappt göra något och fick ha skenor och fingrar som låste sig och gjorde ont och handen som bara värkte hela tiden. Läkarna hade aldrig varit med om att man fick det på så många fingrar och med båda händerna. Men när Smulan kom till världen släppte det onda med en gång hon kom ut. Nöjd och glad va det jag va såklart då jag slapp lida mer. Jag kunde börja leva normalt igen röra mig som vanligt. Men med min tur ska man aldrig ta ut segern i förskott. För nu har smärtan återvänt i min högra hand och tumme. Jag kan knappt hålla min älskade dotter utan att min själ skriker av värk, hur kan detta vara möjligt?! Varför ska min kropp ta emot allt skit?! Varför drabbas jag av det mesta?! Just nu ligger jag i sängen helt gråtfärdig och slut i kroppen efter en hemsk natt med smärtor. Handen, mensvärk i mage och i rygg, sedan min fot som gör svinigt ont. Foten har jag haft ont i länge nu och har fått tid till specialist i Lund nu i December. Men nu måste man få ny tid till handkirurgen så man börjar om på ruta ett igen! Fan fan fan..


Hur kan jag glömma?!

Mitt minne är inte det bästa alltid sedan Melody kom till världen. Man brukar väl kalla det för amningshjärna?! Men för att komma till det jag skulle så förra veckan fick både vi och Melody lite saker av älskade Farmor Anni! Och här ska ni få se bilder på våra söta änglar som fått sin plats den ena nymålade hyllan och Melody fick ännu en söt liten tomtedocka och en bitleksak som hon har i badet och busar med.. <3


Shopping Delux

Idag har vi verkligen haft en underbart bra dag tillsammans. Vi åkte iväg tidigt på morgonen för att fixa med att handla glutenfria saker till dopet, klippa älsklingens hår. Sedan åkte vi till Burlövcenter för att finna dom perfekta kläderna till älsklingen som han ska ha på sig då det är dop. Han hittade sin outfit och kommer bli super snygg på söndag. Jummy!! Sedan har även Smulan fått massor med nya saker idag. Två pyjamas i Mumin en i 62 och en i 68 för kanon pris på Lindex idag. Vi köpte två haklappar till henne, då hon snart ska börja med sina små portioner. Hon fick en Pingu badbok, massor med Mumin filmer och en liten Julklapp Timmy Lamm.. Vid tre tiden skulle jag in om synoptik nu igen för att kolla ögonen. Och vad ska jag säga?! Jo det vänstra ögat som va katastrof förra gången va mycket bättre idag, men mitt höger öga har dock åkt på mer stryk FAST jag INTE haft linser alls. Mina ögon blir väldigt torra och det gör att mina ögon blir förstörda. Jag får skav på ögonen som inte alls är bra! Men har köpt ögondroppar nu som jag ska ta två gg om dagen. Så vi får se om det hjälper mig! När vi gick mot barnaffären på andra sidan parkeringen ser jag en man ligga ner på marken och bredvid honom sitter hans hund snällt stilla, jag sa till min man att tänk om han är död kolla efter. Baby sprang till mannen och fick liv i honom, han låg där avsimmad och ingen jävel gjorde något liksom?! Bara gått och kört förbi honom, hur sjukt är inte det?! Baby fick reda på att mannen hade diabetes och sprang snabbt till affären en bit ifrån och köpte läsk och choklad. Sprang tillbaka till honom gav honom det så blodsockret kom upp. Vilken hjälte?! Helt underbart att se. När jag var inne i barn affären och köpte en badbok till Smulan stod älsklingen hos mannen tills hans fru kom. Han stod ute i regn och kyla i säkert en timme. Så när frun hade kommit gick jag och älsklingen till Espresso House där älsklingen bjöd mig på fika. Jag tog varm oboj ned vispgrädde och en julmuffins.. Denna dagen har verkligen varit helt fantastisk. Tack min älskade för detta!


Sugen på det goda i livet

Jag har otrolig mensvärk så jag bara vill skrika allt jag kan. Sugen som bara den blir man på choklad också, hade vi någon hemma!? Nä varför ska man ha det haha. Fick ställa mig i köket och göra goda negerbollar istället.


Mamma Melody Zakimbo

Lilla pappa har idag tagit bilder på sina älsklingar här hemma. Och jag vill verkligen tacka dig älskling för dom otroliga fina korten du har tagit på oss. Jag blev verkligen super nöjd. Tack!
 

Syskonkärlek

Jag har väntat länge på denna dagen, då jag ska få ha fotat syskonen Andersson tillsammans. Har velat detta länge, men det har liksom aldrig blivit av. Men äntligen tog jag saken i mina egna händer och fångade några fina bilder på dom båda tillsammans i sängen.
 

Skit också

Illamåendet kommer krypandes, då värkarna i magen och ryggen blir starkare. Jag vill bara lägga mig ner och sova bort all otrolig smärta. Men min lilla älskling vill inte sova mer än 20 minuter åt gången så det blir ingen vila för mig inte. Dessutom har mannen fått jobba över idag, annars skulle han varit hemma halv två. Men kommer inte hem från halv fyra tiden vilket är riktigt jobbigt idag då jag mår såhär kasst! :-/


Smulan

Smulan håller på att försöka att vända sig mer och mer för varje dag som går nu. Det är de där med den ena armen som inte riktigt vill och förstår det hon vill. Men det går undan och jag kan fortfarande inte förstå att hon idag har funnits ute i världen 3 månader och 21 dagar..
 
Lite nya bilder från idag, bjuder jag också er på. Ha en fortsatt trevlig Måndag.
 

Bort med utväxten

Eftersom det är dop på Söndag så får man ju fixa till håret lite. Och eftersom jag har börjat tappa jätte mycket hår efter förlossningen och amningen så körde jag på en toning. Nu är utväxten bortblåst med dom kyliga vindarna och jag har fått ny glans med förbättrad färg i håret! Super, nu va det klart! Skönt.


Ny vecka

Usch vad min natt har varit hemsk. Har haft så sjukt ont i både mage och rygg så jag knappt har vetat vad jag heter. Inte många timmars sömn och en liten Melody som inte alls har kommit till ro denna natt. Hon känner väl att jag mår dåligt så då kan inte hon själv komma till ro. Men nu på morgonen har vi försökt att hitta en lugn morgon tillsammans. Just nu sitter vi i köket, Melody busar med leksaker jag sitter och äter frukost och Zakimbo tigger och stuttsar runder!


Underbara Söndag

Denna söndagen har varit lugn och härlig. Lilla familjen har varit runt på äventyr på loppisar i Malmö. Hittade sjukt coola saker som riddar hjälmar och jätte stora bestick man kan sätta upp i köket. En gammal docksäng som man hade kunnat måla om till Smulan.. Sedan har vi bara varit hemma och myst framför filmer. Nu kommer vi fortsätta att ha en härlig söndag tillsammans.


Färdigt och klart

För nån dag sedan målade jag klart alla ramarna. Nu fick dom komma upp på den lilla väggen igen. Sjukt vad lite färg kan göra om i ens hem. Och vi har bytat ut massor med bilder i alla ramarna. :-)


Till världens finaste

Både igår och idag har Smulan fått nya saker. Igår handlade jag en ny klänning från märket Newbie som jag älskar och likadana byxor som hon haft innan i mindre storlek. Och idag har hon fått nya strumpor också i märket Newbie som allt annat och massor med filmer. Sedan köpte vi även lite julklappar till henne idag. Perfekt!


Världens finaste

Jag skäms inte över att säga att Melody är världens sötaste, finaste, underbaraste och bästa i världen. Älskar dig så otroligt mycket min älskade flicka. Mamma och pappa finns alltid för dig. Du är det finaste och bästa vi har skapat.


Beställa foton

Just nu är vi inne på Media Markt för att utnyttja vårt presentkort på 25 bilder. Sedan åker vi mot Jakriborg för att hämta upp Bella som ska till en kompis i Staffanstorp. Mamma Anni ligger hemma och är sjuk, så vi hjälper henne lite extra idag. Och för att få henne att må lite bättre ska hon få nån bild till hennes fotovägg. :-)


Hårt arbetande kvinna

Denna underbara kväll har jag ägnat mig åt att måla om våra svarta tråkiga ramar. Nu är dom precis så perfekta om inte bättre än vad jag tänkt mig från början. Det va ett hårt jobb, men mamma och pappa har varit underbara som haft lilla Smulan när jag har målat och slipat i någon timme.. Nu är jag helt slut i hela kroppen, men är så nöjd att jag tog tag i detta och fick det tillslut klart!


Vilket bra jobb vi gjort

Idag började jag vika servetter inför Melodys dop nästa helg. Men som tur var kom mannen och frågade om han fick hjälpa mig att vika lite. Så tillslut blev vi färdiga med 50 stycken servetter. Härligt att få det gjort, och fint blev det kan jag lova er. Tack älskling för hjälpen, väldigt tacksam ska du veta. Det gjorde vi bra tillsammans! Melody tyckte dock vi var tråkiga och somnade tillslut vid bordet haha.


Att vika servetter

Just nu sitter jag i köket och viker servetter inför Smulans dop. Lika bra att börja redan nu, då att vika servetterna tar en evighets tid. Och har man barn så kan man inte sitta här i flera timmar precis. Men just bu ligger hon och sin pappa och sover så då får jag passa på att vika lite..


Erikshjälpen

Igår va jag och Jessica på Erikshjälpen för att jag skulle köpa gamla kakformar som vi ska ha till dopet på bordet. Kommer sätta värmeljus i dom så man får den här lite gamla härliga känslan över det hela. Perfekt när man inte iheller har lust att slänga ut en massa onödiga pengar på ljushållare man sedan aldrig mer kommer ha användning för. Kommer ju bli så fint! Sedan när jag ändå kollade runt fick jag med mig sex stycken äggkoppar i samma färg som vårt porslin. Härligt nu kan man äta ägg på ett normalt sätt. Tre stycken lantliga dukar följde också med mig hem, men dom får ni se senare idag då jag först måste stryka och ha mig.


Förberedelser

Just nu väntar vi på att prästen ska komma hem till oss, så vi kan förbereda hur vi ska ha dopet. Igår kväll satt vi och kollade igenom vilka psalmer vi kan tänka oss och vilken låt vi ska ha som ska spelas upp. Vi ska även höra hur mycket han kommer att prata och hur vi vill ha det på vår dotters dop. Har precis nattat en ledsen bebis så nu är här lugnt i hemmet.


Underbart skönt

Jag nattade Melody klockan 20.30 i går kväll. Med att man trodde hon tre timmar skulle vakna igen för att vilja äta. Men när klockan va närmare halv elva orkade inte mina ögon vara uppe mer. Så jag somnade och jag visste att det skulle va jobbigare att gå upp för att ge henne mat. Men jag vaknade inte från 03.17 då Melody vaknade för första gången och ville ha mat. Tur man gick la sig som man gjorde, men förstår ni vilken chock det blev då jag va tvungen att kolla klockan tre gånger. Otroligt stolt är vad man är. Hon fick mat somnade med en gång igen. Vaknade till vid halv sju tiden men hon somnade om till klockan blev halv åtta och ville ha mat. Nu ligger hon och sin pappa i sängen och busar i hennes gym, själv ligger jag i badet och försöker få bort mina smärtor i magen och ryggen!


Zakimbo kimbo limbo

Mamma, sluta och måla. Ge mig mat istället för fan! Haha, Zakimbo är ett riktigt mat vrak, hade han fått så hade han ätit ihjäl sig. Men ingen mat till honom, hur än söt han är. För här får man mat morgon, middag, kväll så det så.


Vår underbara duktiga flicka

God morgon allihopa!
Natten hos oss har varit hur underbar som helst. Som vanligt håller vi på att lära Melody att sova i sin egna säng. Vi flyttade den igår och där ligger hon mycket bättre tycker jag. Det var mycket lättare för mig att kolla till henne om hon började att göra ljud ifrån sig. Och när hon börjar med sina ljud så vill hon ha närhet, det kan räcka man håller hennes hand eller att man bara lägger en hand på henne en stund.
 
Fram till klockan va ett låg hon i sin säng, sedan fick hon mat som alltid och somna vidare mitt emellan mamma och pappa. Visst man är lat och orkar inte springa upp och ner hela tiden. Det är mycket smidigare då som sagt hon vill ha mycket närhet flera gånger om nätterna. Men det är iaf en mycket bra början, från att aldrig ligga i sin säng till att sova i flera timmar.

Melody har varit vaken sedan halv sju imorse och nu först slocknade hon i mammas famn. Så har lagt henne i sin säng ännu en gång. Skönt, nu ska man njuta av sin egen tid en stund!
 

Skötbordet är verkligen KANON :)

Lite mer nytt i hemmet

Hej hopp!
Igår började jag med att måla om dom där hyllorna som jag har tjatat om i en evighet. Äntligen är dom färdiga och färgen som vi fick av babys bror Bobby har räckt så himla länge. Men nu är den slut och det finns änså inte mer att måla om just nu. Hemmet har blivit superfint tycker vi och man känner sig riktigt hemma. Här är mysigt och hemtrevligt som bara den. SUPER NÖJD :-)

Eftersom vi fick ett skötbord så har vi också fått göra om lite här inne. Datorbordet har älsklingen skruvat isär och fått ner i källaren. Där det stod står idag Smulans säng. Fick precis plats haha. Sedan där Smulans säng stod står idag det underbara skötbordet. Här känns mycket luftigare fast vi har så otroligt mycket möbler.. Och såklart kommer jag att dela med mig lite bilder så ni också får se hur vi bor i vår lilla etta!
 

Förtidig Doppresent

Mamma och pappa hade bestämt sig för att ge Smulan i doppresent redan nu. Hon fick ett super fint skötbord som är samma serie som hennes säng är. Vi är super glada och nöjda över detta underbara skötbord och vill tacka så hemskt mycket. Tack älskade mamma och pappa, ni är bäst och jag älskar er mest <3
 

Hela kvällen har baby suttit och pysslat med att få ihopa det. Gick på ett kick, och superfint blev det dessutom.
 

Presenter

Vi åkte ut till Butlövcenter för jag skulle till synoptik igen för att kolla mina ögon för femte gången. Och naturligtvis så slutade det med dåliga besked. Mitt vänster öga har sjukt mycket skav och får därför ännu en gång inte få ha linser på en vecka för att läka. :-/ .. När jag kom ut med ledsna ögon möts jag av min man och min Smulbebis. Jag fick ett paket och en adventskalender samt jul dammsugare. Kan man bli mer överlycklig ?! Tusen tals tack älskling för mina presenter. Du är bäst ❤älskar dig hjärtat


Juligt ljuvligt

Idag kom Melodys farmor på besök. Och som vanligt hade hon med sig lite presenter som man blir så glad över att få. Nu äntligen har jag fått mina efterlängtade tvåler som jag jagat efter överallt. Tusen tack fina du nu kan jag lukta jul :-)


Ett måste här i livet

Jag klarar inte av att gå utan nagellack. Och det bästa jag vet är när det är av skavt på naglarna, därför målar jag om mina naglar super ofta. Eftersom jag älskar julen och längtar tills den kommer så kör vi på vackra jul naglar nu då!


Busiga Smulis

Jag satte lilla Smulbebisen i sin stol för att göra lite frukost till mig själv. Jag la alla hennes leksaker på bordet och hon började greppa tag om en prasselbok med en gång. Där satt hon hur fint som helst en lång stund. Jag hann göra min äggröra jag hann äta den i lugn och ro och jag hann till och med att diska upp all disk. Hon är så otroligt duktig och underbar vår lilla skatt!
 

Gårdagens Shopping

Igår var jag iväg med mina päron på IKEA för att handla hem lite nya krukor till hemmet. Dom vi hade innan tyckte inte vi passade in så bra med vår stil på möbler. Så nu är här super fint med nya krukor och vi båda två är super nöjda över det!
 
Sedan som jag har berättat innan så målade jag ju även om två mörklila krukor till vita och pyntade dom med lite snöre och änglar som jag hade fått av svärmor..

Nu ska vi snart ta bort våret datorbord också så vi kan få plats med ett skötbord till Melody. Det vi har på hennes säng är inte så bra mer då hon är mycket mer rörlig. Och eftersom vi måste ha tillgång till vatten och sånt så måste vi ha ett mer stabilt skötbord som hon kan röra sig på utan att man får vatten exakt överallt. Vi behöver liksom mer förvaringsmöjligeheter. Så när datorbordet är borta ska vi nog sätta hennes säng där, och där sängen står idag blir plats för ett skötbord. :)
 

Så nöjd

Igår kväll när mamma körde mig och Melody och Zakimbo hem så kämpade jag med att hålla Melody vaken. Hon försökte somna flera gånger och hon va så otroligt trött. Men hade hon somnat vid sju tiden så hade natten blivit jobbig igen. Så jag kämpade och höll henne vaken till halv nio tiden sedan somnade hon gått i sin säng. Hon sov väldigt oroligt och innan jag och mannen skulle sova för natten fick hon ligga mellan oss som vanligt. Då blev hon lugn och sov djupt. Hon har vaknat ett, fyra och nu halv åtta för att få lite mat i magen. Jag har haft en super natt och har sovit hur bra som helst faktiskt. Super nöjd över mig själv som kämpade med att hålla henne uppe. Det kommer jag göra fler gg så hon sover på natten!


Så liten, men ändå stor

Melody firar veckodag ännu en söndag. Det går otroligt fort och Melody är så otroligt duktig för att vara bara 14 veckor idag. Hon ligger på rygg i vagnen och försöker att resa sig upp själv. Även när hon sitter i bilbarnstolen så försöker hon resa dig upp.. Hon älskar att stå upp när man håller i hennes händer. Dom har ju sagt varje gång på BVC att hon är inte som en tre månaders bebis i alla saker hon redan kan. Som mamma och pappa till vår älskade flicka blir man så otroligt STOLT när man ser och är med så fort hon gör något nytt i sin utveckling.


Frukost time

Vid halv nio tiden ville mamma gå in och lägga sig igen efter nattens skrik och gnäll. Jag tog och gjorde en flaska till Melody och matade henne. Mamma somnade om och det gjorde lilla Melody också då maten va slut. Nu sov hela huset igen, alla utom jag. Jag låg ändå i sängen och tog det lugnt för att vila upp mig. När klockan blev halv elva kunde jag inte ligga mer. Jag gick upp och tände alla ljusen och gjorde en god frukost till oss alla..


Lugn morgon

Godmorgon! Efter en tung jobbig natt, med en liten Smulbebis som varit så otroligt ledsen sitter man nu uppe i köket tillsammans med mamma för att dricka varm choklad med vispgrädde. Vi sitter och små pratar och tar det lugnt. Melody sitter i sin babysitter och småpratar med oss. Hoppas på att morgonen fortsätter vara lugn och fin så man kan samla nya krafter till sig, så hela dagen fungerar som den ska. Jag brukar inte vara trött men denna morgon kan jag säga till er att jag är TRÖTT och jag är inte ensam om det. Min fina mamma är lika trött om inte mer. Älskar dig mamma, du finns där alltid ❤


Mys med pynt

Idag efter Vellingeblomman åkte mamma, Smulan och jag hem till oss för att putsa fönster och sätta upp jul ängeln i fönstret. Mamma putsade dom skitiga fönsterna medan Smulan och jag myste tillsammans. Nu kan vi titta ut igen 😝


En helg hos päronen

Eftersom älskling jobbar 13 timmar varje dag hela helgen åkte jag, Smulan och Zakimbo som vanligt redan igår hem till mamma och pappa för att sova här hela helgen.. Det har varit en jobbig natt med många vakna timmar, men nu har man börjat piggna till liv och sitter här i soffan och väntar på att vi ska åka iväg till Vellingeblomman för att handla lite saker till min adventsbricka som jag ska skapa :-)


En god natts sömn

Äntligen är jag helt slut i kroppen. Sängen kallar och ögonen hänger. Melody har sovit ett bra tag och vaknar säkert när som helst. Men det har jag trott att hon skulle gjort för två timmar sedan. Så nu sluter jag mina ögon och hoppas på att jag kan få någon timmes sömn innan hon vaknar. Natti natti, dröm sött.


Toppen fredag

Denna fredagen har verkligen varit sjukt bra. Först film mys på morgonen, sedan kom mitt lilla ryck med att måla om två ljusstakar jag köpte i torsdags på Erikshjälpen och två mörklila krukor sedan har jag målat om vår bruna Höganäs kruka.. Sedan har hela lilla familjen varit iväg på äventyr. Hämtat ut paket från JOTEX som kommit, handlat hem lite saker till hemmet. Hem om igen och målat lite mer. Älsklingen och Melody har myst och busat hela eftermiddagen tillsammans medan mamma har städat och julpyntat hemmet. Nu är där hemma super mysigt och jätte fint. Satte upp dom två Tomtebarnen vi nyss köpt. En av dom hittade vi även på Erikshjälpen och den andra köpte vi idag i en liten butik vid Hjärup..


Fredag morgon

Vilken underbar morgon vi hade det idag. Såg klart filmen som jag somnade till igår kväll. TED, så sjukt bra film alltså. Den rekommenderar jag er ALLA att se. Den va rolig, söt, sorglig.. Tänk om en nalle hade kunnat leva. När jag var liten trodde jag mina mjukisdjur levde då jag hade somnat. Haha!!!


Smulbebis Shopping

Nu har hela familjen varit iväg för att handla en overall/åkpåse till våran älskade dotter Melody. Men det blev ändå lite mer än bara en overall som den här lilla snäckan fick. Vi köpte även massor med nya dreggel lappar till henne, då hon kräker rätt så mycket och dreglar en del, kläderna behöver ju inte bli blöta helt i onödan. Sedan fick Melody en super söt klänning som vi tänkte hon kunde ha på sig till nyår. Hon kommer bli så otroligt söt i den en riktig liten prinsessa med andra ord. <3
 

Med att tycka olika

Blommor för mig är fina vackra blommor som en Orkidé eller liknande. Men det är tvärtom här hemma, för alla så kallade blommor som vi har är bara gröna blad. Tycker det är lite tråkigt faktiskt att allting ska vara grönt. Jag skulle vilja ha ett hav av fina Orkideér och sedan lite murgröna "ja det är också gröna blad" men det är en blomma som jag verkligen tycker är så fin för att bara vara grön. Sedan den eviga kärring blomman pelagon är ju inte helt fel den iheller. Lite julstjärnor nu till julen i köket hade inte varit helt fel i fönstret.. Lite roser hade inte iheller varit fel att ha. Men sedan kan man ju inte iheller ha för mycket blommor. Finns ingen plats och här är redan så mycket blommor eller som jag kallar dom GRÖNA BLAD så finns ingen plats åt några vackra vita orkidéer. Får vänta helt enkelt tills platsen finns.
 

Dom tre små

Jag har letat som en GALNING efter tre små änglar som ska sitta tillsammans. Helst av allt skulle dom sitta på en bänk. Men när vi var ute och körde så körde vi in om en butik på landet där dom har jätte fina saker och massor med julpynt. Vi gick där inne och strövade fram och tillbaka. Där fann jag ett bord fullt med änglar och såg tre små änglar sittandes tillsammans och blev lycklig som bara den. EN endaste kvar och utan prislapp och allt. Jag hade räknat med att den skulle kosta runt 150:- och gick till kassan för att ta reda på vad priset va. Eftersom dom inte hade fler och dom hittade inte änglarna i deras kataloger så sa hon att jag kunde få den för 39:- TAGET med en gång. Dom tre änglarna ska vara vi syskonen i familjen. Syrran, Brosan & Jag!
Ska se om färgen i källaren är kvar så man kan måla om hyllorna inne i storarummet snart. För dom matchar inte alls in till allt det andra och sedan måste jag måla om ramarna som vi har på väggen i storarummet också.. Ska bara finna tid till det också naturligtvis.. Sedan den sista saken är att köpa nya KRUKOR!
 

Morgon mys med den bästa

Godmorgon allesammans.
Ännu en ny dag är kommen och Melody har sovit bra i natt, som vanligt vaknar hon var tredje timme och vill ha mat som alltid. Men somnade om efter maten ganska så snabbt. Hon har varit jätte snorig hela natten och jag tänkte många gånger "ska jag suga ut hennes snor" Men efter ett tag så lät det ganska så bra ändå. Men på morgonen vid sex tiden kunde jag inte höra henne mer andas så. Kändes så jobbigt, och dessutom skulle jag ändå kolla hur ögat var innan hon öppnade upp det. Ögat gick att öppna själv, men tvättade det med en gång och massor med var kom ut. Men det ser inte så farligt ut faktiskt som jag trodde det skulle göra idag.

Näsan fick vi hålla med med hur länge som helst då Smulan inte alls gillar att man gör det. Så vi fick pausa och fortsätta tills allting var ute. Nu kan hon andas normalt igen. Men lilla snäckan ville inte somna om imorse så vi har varit uppe före tuppen och hon är väldigt mammig idag, så vi har myst och suttit i knäet hela morgonen lång. Just nu hjälper hon mamma med att blogga som vanligt och då och då snegalar hon sitt huvud mot tv:en.
 
Det första på morgonen blir alltid att tända alla ljusen :)

Nätshoppingen

Jag älskar rabatter som kommer ner i brevlådan. Idag fick man super rabatter inne på Jotex hemsida. Naturligtvis går man ju in där och klickar runt bland alla fina saker som säljs på sidan. Såklart kunde man inte iheller gå ut från sidan utan att ha köpt något iheller. Så nu kommer vi snart ha nya sängkläder här i hemmet och det gör mig lycklig då vi inte alls har några att byta mellan knappt. Så nu kan mamma få tillbaka sina sängkläder som vi har fått låna då vi måste ha mer än en uppsättning!
 

Stackars Melody

Varför ska lilla älskade Smulan åka på en ögoninflammation när hon är så liten som hon är? Jag hoppas vår lilla flicka kommer att klara detta bra. Nu när hon vaknar kommer hon säkert få panik då ögat inte kommer öppna sig. Men jag ska försöka finna ro i kroppen och ta detta lugnt och sansat för hennes skull. Jag har fått massor med bra tips från alla olika håll och kanter. Både kamomill te och jummet vatten och koksalts vatten. Jag har tagit och bytat ut alla lakan och handdukar till vår lilla. Så nu hoppas jag hon snart blir bra igen, för bara snoret i näsan på nätterna och morgonen är redan mycket för henne. Älskade lilla Melody <3
 

2012-11-12

Imorse så satte vi Melody i sin stol vid köksbordet då vi skulle äta lite frukost tillsammans. Det fungerade super bra att hon satt där och lekte lite med sin leksak. Men fortfarande så är hon lite vinglig och behöver en kudde som extra skydd i ryggen. Men en bra bit på väg är hon allt. Tror snart hon kan sitta helt själv. varje dag så ser man framsteg hos vårt lilla hjärta. Hon är så super duktig att man blir så stolt över henne..
 


Älskade pappas dag

Idag har jag, Melody och Zakimbo varit hemma hos mamma och pappa hela dagen lång. Vi firade fars dag med god middag och fika. Pappa fick två paket och vi hade det bara mysigt och lugnt hela dagen. Melody har sovit Max en timme på hela dagen, så nu på kvällen har hon varit över trött. Men nu sover den lilla i sin egna säng och Sol sidan börjar alldeles snart!


Farmor & Faster

Lilla familjen på Gula Höja har nu anlänt till det lilla lantliga stället Jakriborg hemma hos Farmor och Faster. Vi sitter just nu och värmer oss i soffan framför lite Rena Rama Rolf. Farmor har nyss matat lilla Smulan. Nu är hon iaf mätt i lilla magen och sitter i farmors knä och tittar på Tv:en. Melody har även idag fått sin första Tomte. Den påminner om min favorit docka som jag själv hade när jag var bebis. Super söt och fin är det. Melody tackar jätte jätte mycket sin fina Farmor för den fina tomten. Och även jag vill tacka så hjärtligt ❤


Mamma pappa

Nu på morgonen åkte jag, Smulan och Zakimbo till mormor och morfar för att äta frukost och hälsa på dom. Vi har haft super mysigt och trevligt allihopa. Just nu får Smulan Lunch och snart åker vi hem igen för att hämta upp baby. Sedan blir det iväg för att handla hem lite saker till kylen.


Lördag morgon

Här sitter man nu i köket och äter äntligen vörtbröd och dricker ett glas pepparkaksfil. Zakimbo har man tagit ut på morgon rundan, Melody somnade efter många om och men framför tv:en och disken är färdig. Nu ska jag fortsätta med att ta det lugnt. Ska se om jag kunde skapa ett eget nagellack också nu när alla ändå sover!


Tidigt uppe, innan tuppen

Lördag morgon. Jag va trött och ville bara sova, men lilla Smulan ville inte alls sova. Jag och hon har varit uppe sedan lite innan halv sex imorse. Nu har jag satt henne i sin gunga framför en film. Så ny sitter hon där och gungar fram och tillbaka samtidigt som hon sprattlar med benen då något spännande händer i Tingeling. Jag hoppas snart hon somnar en stund, då hon har varit lite över trött när vi har busat i sängen. Men sitter hon och tittar på film så gör det inte mig något. Själv ska jag dra ut till köket och ta tag med disken sedan ska jag banne mig göra mig lite frukost då magen skriker efter mat.


Fondue

Vi åkte hem allihopa till Jessica och familjen för att äta Fondue. Det var sjukt gott med alla underbara såser som man kunde välja mellan. Att doppa i såsen och bara njuta sv alla smaker. Köttet tog en evighet, så för mig blev det bara tre bitar kött då jag inte orkar vänta på maten hela jävla kvällen haha! Melody låg i mitt knä hela kvällen och myste och sov.. Vi kollade på X-Factor och blev chockade över vem som egentligen åkte ut!


Mamma & Melody bloggar

Såhär brukar jag och Melody sitta då jag bloggar eller redigerar bilder på datorn. Hon älskar att titta vad som händer på skärmen och vill gärna vara där med fingrarna och hjälpa till om det inte går så fort som hon vill. Lilla älsklingen älskar även att titta på sig själv på bilderna man tagit på henne. När det inte är så roligt mer brukar hon luta sig åt höger för att se TV:en istället för datorskrämen..

Nu när vi har bloggat klart ska vi sedan klä på oss och ge oss iväg för en middag hos våra nära och kära. Jessica och familjen bjuder idag på fondue. Så jag hoppas verkligen att det kommer bli gotti gott gott. Annars som många vet har jag prblem när det gäller kött. Men med massor av såser och strips så kan man nog få i sig lite om köttet inte är i smaken. Lösningar kan man finna.
 

Den glada Bebisen

Melody är så otroligt härlig liten bebis som nästan aldrig ler upp och ned. Hon är för det mesta alltid glad, men såklart finns dagar då humöret inte alltid är på topp naturligtvis. Melody älskar när man gör ljus och pratar med henne. Så här ska ni få se en video som kommer göra att ni smälter lite extra <3
 

Det sprängs

Jag har huvudvärk delux just nu och har precis svalt mina Alvedon brus. Hemskt när det spänner och man mår illa så ont det gör. Så kan det bli då jag inte sover mina få timmar och är övertrött. Men än är dagen inte slut, så här får man kämpa vidare. Men tur har jag min älskade vid min sida som stöttar mig igenom dagen.


Namnnappar

Nu har Melody Smulans nappar kommit hem till oss. Eftersom hon är väldigt svår med nappar så har man försökt hitta mam nappar med namn. Nu har hon några fler nappar att suga på. 😃


Går igång för fullt


Busar som bara den i gymmet

Förkylning

Melody har åkt på sin första förkylning. Jag har inte sovit många timmar i natt då jag legat och lyssnat på henne att hon andas som hon ska. Hon va så snorig mitt i natten och började hosta. Jag tog upp henne och hon började kräka, både ur munnen och näsan kom det massor med kräk. Vi fick inviga nässugen i natt och fick ut ganska så mycket snor från näsan. Det blev bättre och hon skulle få andas normalt igen. Jag trodde jag kunde koppla av och somna men det varade inte länge tills hon va full med snor igen.. Men vår älskade flicka har varit så otroligt duktig i natt fast hon inte sovit så mycket och hållit sin mamma och pappa vakna. Nu på morgonen har vi allihopa myst i sängen och tittat på en jätte bra film. Melody somnade i min famn och har sovit nu ett bra tag.. Nu är hon vaken igen och är fylld med snor ännu en gång. Lilla hjärtat vårt vi älskar dig så ❤


Morgon fika

Imorse efter en tuff natt och trött liten flicka så fick vi besök av Jessica, Leo och hennes mamma. Dom kom med saffrans gifflar och mjuk pepparkaka. Haft en super trevlig och mysig morgon. Imorse när jag vaknade ville jag inte alls gå upp men man måste kämpa hur än trött och jävligt man än mår.


Ängel

När jag såg denna underbart fina söta änglen på Vellingeblomman i Söndags, så kunde inte jag hålla händerna ifrån den. Så den fick följa med mig hem. Men det är något speciellt med just denna änglen, för det första jag tänkte på när jag såg den va vår underbara dotter Smulbebisen. Smulan brukar alltid hålla sina händer så och änglen var lik henne vid just det ögonblicket. Så detta kommer få bli Smulans lilla skyddsängel <3

B E M Z

Idag åkte jag och Jessica till Mio för att bara kolla vad dom hade för något roligt till hemmet. Och där inne fann jag bokstäver som jag velat ha nu   hur  länge  som  helst  . Stod där och kollade fram och tillbaka bland raderna, som vanligt hittade jag först inte alla bokstäverna "just därför jag aldrig tidigare köpt" Men bakom några andra stäver så fann jag tillslut alla. Super lycklig som jag var över det minimala priset 15:- så gick jag därifrån med ett leende på läpparna.
 

Ultraljudet

När vi skulle få reda på vad som döljde sig i magen i vecka 20 så fick vi en superbild på vår älskade finaste dotter Smulan. Och för några veckor sedan hittade jag den perfekta ramen till just detta speciella ultraljuds bilden. Jag älskar bilden och den är prefekt i den lilla ultraljuds ramen.


Storstäd

Idag har jag tagit tag med städningen här hemma. Så nu är här skinande rent, och jag är nöjd som bara den. Jessica, Oliver & Leo har varit här och hållit mig och Melody sällskap. Nu ligger jag och Melody i sängen och busar tillsammans.. Helt slut i hela kroppen är jag dessutom!


Ikea

Nu har man varit en runda på IKEA och tittat på alla julsakerna som säljs. Vi kom härifrån med någon julklapp och lite annat smått och gott. Nästa station blir att lämna av baby på jobbet sedan vet i fan vad som händer och sker idag.


Julefrid

Min lycka är stor just nu bär jag går inne på Ica Maxi tillsammans med Jessica. Hittat ett nytt vörtbröd och bästa filen i världen. Fan är så otroligt glad :-)


Melody bus

Godmorgon!
Melody har varit super duktig i natt. Hon har legat i sin säng halva natten. Sedan kunde jag inte hålla mig mer utan henne vid min sida. Och eftersom hon hade tagit sprutorna innan så ville man ha uppsyn över henne också. (Bra bortförklaring)
 
Nu på morgonen har hon suttit och busat med sin nya leksak och tyckt den varit rolig att hålla i och slänge iväg. Själv har jag suttit och beslutat om vilka nappar jag skulle beställa till våran lilla ängel. Och eftersom det var svårt med färgvalet fick vi ta sex stycken nappar. Hoppas dom blir som man hade tänkt sig nu bara :)

Jag är ju på jakt efter JULNAPPAR från MAM, men vart jag än söker så hittar jag inga. Och eftersom ni är så många som läser bloggen och säkert många av er är mammor själva så kanske ni vet var jag kan finna dom?!




Familje mys

Efter BVC åkte jag och Melody till pappas jobb i Bunkeflostrand för att hämta honom från jobbet, sedan drog vi allihopa iväg till vellingeblomman för att titta på julpyntet. Baby hade inte varit där i helgen så jag tyckte han kunde också få se vad där va.. Vi fikade inne i det mysiga caféet som är där inne, det blev en sjukt god gulaschsoppa med två brödbitar till med smör på. Sedan hade jag en klick creamfrech i min och till efterrätt varsin lussebulle. Så gott och mysigt hade vi allihopa.

Sedan har vi bara varit iväg och gjort lite små ärende. Eftersom Melody har varit så otroligt duktig idag så bestämde vi oss för att ge henne en present. Så vi åkte till Babyproffsen och köpte en designad bitring som hon kan hålla i och som låter när hon rör den. Perfekt liten present till en duktig liten flicka. Och med andra ord så älskar hon den verkligen.

Nu ikväll så har hon badat tillsammans med sin bitring och slagit den i vattnet och plaskat med fötterna. Vår underbara lilla flicka vi älskar dig så otroligt mycket. <3
 

BVC besöket

Melody har verkligen varit super duktig på BVC idag. Mamma och pappa är så stolta över henne. Man får alltid höra bra saker om henne. Hon är väldigt stabil för att bara vara 3 månader, man kunde inte tro att hon bara är det då hon är så stabil och massor med andra saker som hon redan kan. Vi fick även höra att hon kommer börja krypa snabbt då hon redan nu är duktig på att ta sig framåt. Henne vikt är super bra hon väger idag 5450 gram och längden är nu 58 cm. Så en stor flicka med andra ord. Melody fick även två olika vaccinationer den ena som hette infanrix hexa som hon fick i vänster lår och synflorix i höger lår. Hon blev så otroligt ledsen med riktiga tårar, det skar sig in i mammas hjärta och jag tyckte inte alls om att se henne ledsen på riktigt. För det har aldrig någonsin hänt. Men hon var super duktig och fick leka med en leksak efteråt som hjälpte en liten stund. Nu hoppas vi febern håller sig borta från vår lilla flicka. Måste se om jag hittar någon rolig leksak till henne idag för att hon varit mammas och pappas duktiga tös. Melody vi är så otroligt stolta över dig, älskar dig så mycket ❤


Tre månader

Grattis till våran älskade finaste Melody. Idag blir du 3 månader, vi kan inte förstå var tiden tar vägen. För varje dag som går vårt lilla hjärta blir du allt duktigare och duktigare på olika saker. Du växer för fort tycker vi allt, när du kom var du bara 46 cm och nu är du en stor bebis.

På Melodys månads dag ska hon och jag till BVC för att ta och vaccinera henne. Sedan blir det att göra den vanliha kontrollen som att vägas och mätas. Jag har några saker jag kommer ta upp där och hoppas att få ett svar på.

Melody, vi alla älskar dig så otroligt mycket! <3
 
Älskar dig till månen och tillbaka igen <3
 
 

Tomtebyn

Igår åkte Melody, jag, Mamma & Pappa till Vellingeblomman för att kolla på Tomtebyn som dom redan hade byggt upp där. Den är jätte lång och det finns hur mycket som helst fint att titta på. Såklart är vissa priser mycket dyrare där än vad det är i andra vanliga affärer. Mamma och jag har sett en Tomte som vi båda skulle vilja ha på Blomsterlandet, och igår hittade vi EXAKT samma tomte på Vellingeblomman och där skulle den kosta 100:- mer än vad vi har sett den för på Blomsterlandet, vilket är väldigt sjukt om man gemför sånna saker.

Men såklart fick man hem massor med fina saker också. Som jag inte sett någon annanstans liksom. Så det är väldigt värt det om man är ute efter lite mer speciella saker. Men jag kommer inte visa er det jag har köpt då när det är klart och julen är här så ska jag visa upp den :)

Men lite bilder från Tomtestigen kan jag ju dock visa upp för er. Lite svårt att ta bra bilder, då det var miljontals människor där. Och att bara komma fram med vagnen var ett och ett annat projekt!
 
 
 

Film mys tillsammans med Melody

Melody och jag har legat (suttit) i sängen och kollat på Tinkerbells nya film. Melody har suttit i sin bilstol och tittat på hela filmen. När det har hänt något väldigt intressant så har benen gått som trummpinnar på henne. Filmen var super bra och jag älskar ju verkligen Tingeling filmerna väldigt mycket, men just denna va så otroligt vacker.


Brocken angels

För några veckor sedan råkade pappa slå ner en sv mammas änglar i fönstret då han skulle rulla ner.. Mamma blev såklart ledsen över det då hon tyckte om dom så mycket. På Jotex där hon hade köpt dom en gång i tiden, sa till henne att hon endast inte fick beställa nya då det måste vara ett belopp på över tvåhundra för att beställa. Själv gick jag in på sidan och hade 40% rabatt dessutom och beställde nya änglar fast en större storlek som överraskning till mamma min. I veckan fick hon sin överraskning och det blev verkligen HappyFace. Mamma blev jätte jätte glad och ännu gladare för dom var större än dom andra va. Älskar att göra människor glada och lyckliga ❤


Söndagen 4 November

Herregud, det blev ju nyss November och nu är det redan den 4 November. Tiden går fort och man hinner inte med som vanligt. Idag har jag bara tagit det lugnt på morgonen, badat ett varmt skönt bad och målat mina naglar. Sedan har jag överförst alla Johan Falk filmerna till mamma och pappa på deras USB minnen, så nu har dom massor med bra filmer att se fram emot..

Idag ska jag och Melody iväg till mamma och pappa. Vi hade tänkt att åka till Vellingeblomman och titta på Tomtebyn som dom har byggt upp nu. Wiie, ska bli så otroligt kul faktiskt.

Igår köptes det första vörtbrödet också. Så himla gott och luktar ju bara så ljuvligt!
Detta kallar jag en bra start på JULEN :)
 
 

Lördagen

Jag, Melody och Zakimbo hälsade på mamma och pappa idag.. Vi åkte först iväg till min optiker i Burlöv för att kolla mina ögon ännu en gång. Skavet på ögonen va nu borta och jag har fått ännu sämre syn tyvärr. Men men, ska dit om en vecka igen och kolla ut nya linser med högre styrka. Skönt! Sedan har mamma, smulan och jag gått en lång runda med vagnen. Vi invigde hennes sittdel och hon älskade den verkligen. Nu ser hon mer och får va med på mer saker. Huvudsaken att Melody är nöjd och glad, för då är alla vi andra också glada.. När vi kom hem igen hade pappa gjort en underbart god middag. Det blev Tupp, potatis, rödkål och pappa sås. Sjukt god middag!!


Matstolen

Minns ni Melodys fina trämatstol som hon fick av sin farmor som jag ville måla om? Den som var i träfärgad?! Nu är den ommålad och jag tänkte ju först den skulle bli Shabby Chic, men efter jag tänkt ett tag så ville jag bara ha den helt vit istället. Då den ska passa till vårt köksbord mer. Nu är den färdig och klar! Super fin blev den, tänk vad lite färg kan göra för att det ska bli fräscht och nytt igen!
 

Lördags morgon

Disken är diskad, Zakimbo har fått mat, Melody somnade precis, jag har precis gjort mig klar. Nu kan jag äntligen äta min frukost i lugn och ro här vid köksbordet.


julklappsinslagning

Denna underbara tysta morgon har jag medan Melody har busat i gymmet, slagit in lite julklappar. Vi har ju några kvar att köpa, men som ni ser är dom flesta redan köpta och är mycket nöjd och glad över detta. Eftersom jag är lite gammalmodig av mig fick det bli papper från förr med en gammal look. Våra tags som man sätter på julklapparna luktar kanel dessutom. Är så nöjd och glad!
 

Tacos fredag

Igår blev vi hembjudna på Tacos fredag hemma hos Jessica och familjen. Vi hade super trevligt och kollade på x-factor tillsammmans allihopa. Åt glass med pepparkakor och chips med dippa..
 

Tidig morgon hungrig mage

Magen Kurre kurrade som bara den och fick sätta lilla Smulan i sin gunga framför tv:en när mamma gick ut i köket och gjorde äggröra med massor med smält ost. Jummy! Zakimbo han satt nära tallriken och ville ha en liten smakbit. Men fast hans konster och smältande stora puppy eye så lyckades han inte att få mig att ge honom någonting!


Det går för fort

Melody och jag sitter vakna och sitter i sängen med tv:en på. Vakna med the voice är på tv:en och hon sitter lugn och ro och tittar på det. Brukar alltid annars ha på Barnkanalen men idag är det mamma som bestämmer. Melody lär sig nya saker för varje dag. Hon drar mycket i sina kläder och vill ha saker i munnen. Vill luta sig fram och ta tag i saker hon ser.. Stora lilla flicka!!


Melody & Zakimbo



 
Jag är så otroligt glad att Zakimbo har accepterat att Smulan också är en i familjen. Han är så otroligt duktig som är försiktig och inte ett minsta dugg avundsjuk på henne. Dock är han lite rädd för henne då hon vill klappa på honom och sånt. Men han kommer vänja sig då hon kommer bli allt mer rörlig för varje dag som går. En dag kommer hon ju att krypa efter honom och säkert dra han en och en annan gång i svansen. Men mina små älsklingar är så söta tillsammans <3

Gårdagen

Igår blev det en heldag tillsammans med syrran på Emporia. Hon ville så gärna dit där, fast jag varnade henne flera gånger. Men för att vara snäll körde vi dit där ändå. Vi hade jätte mysigt och trevligt inne på Enporia bland alla miljoner människor och sju mils långa köer till hissen med vattenfallet. Melody ville inte ligga i vagnen och titta upp till ingenstans, så fick ha henne i bärselen den mesta tiden och sedan ville hon ligga och sova igen.. Handlade någon julklapp eller så tänkte jag det skulle bli farsdag present jag har ännu inte bestämt mig riktigt faktiskt..


RSS 2.0