Centersyd

Efter besvikelsen så åkte vi vidare till Centersyd istället för att kolla runt i olika butiker.. Sedan har vi precis ätit en pizza lunch buffé .. Sa till baby att bara beställa en, då det är onödigt för min mage blir mätt med en gång.. Efter Centersyd blir det inom Burlöv center för att kolla efter en amnings sjal/poncho ..


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej!
Har följt dig på din andra blogg innan så tycker det är super roligt o se hur de går för er. Är själv relativt nybliven mamma (i slutet av mars) så tänkte ge dig ett tips som jag fick av en i min mamma grupp.

Har sett att din lilla tjej har filtar/snuttisar. Sätt ett hörn under ditt bh band och häng resten ned över lillan så blir det som en amningsfilt o man behöver inte heller vara rädd att glömma den! Oftast har man ju med sig bebisen filt! Då blir du lite skyddad men även den lilla får lite lugn o ro där under/bakom. Prova o se vad du tycker!

Svar: Hejsan :) Ja efter vi hade sätt hur en sån såg ut sa jag att jag kunde lika gärna göra en sån själv typ av en bebis filt eller något
smulbebisen.blogg.se

2012-08-18 @ 21:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0