Mycket samtal hit och dit

Det är många samtal man ska ringa för att Melody har kommit till världen. Men nu har jag i alla fall ringt både dagis, familjerättsbyrån, bokat dopet och lokalen. Nu är det bara att försäkra henne som står på scemat. Så pappa sitter här brevid oss och letar efter en bra försäkring för Smulbebisen. Senare idag ska vi traska ner till dagiset för att skriva oss in i en kölista så får vi bara hålla tummarna på att hon får en dagisplats också tills hon fyllt ett år.
 
Det är skönt att vi redan har bokat dopet och lokalen. Nu ska vi bara vänta på att Prästen ska höra av sig till oss. Dopet kommer bli av den första Advent, ska bli så mysigt att ha det då och nu sa jag också att vi ville helst vara själva i kyrkan, alltså inga andra dop ska vara då vi döper våran lilla flicka. Hoppas hoppas vi slipper att ha andra, får hålla tummarna för det.
 
Lilla Melody ligger i famnen och äter. Vi sitter här vid datorn och gör lite ärende. Vädret är så underbart idag, så vi får väl se vad dagen har att erbjuda oss..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0