Emporia

Den 25 oktober öppnades ett nytt köpcenter här i Malmö vid namnet Emporia. Överallt fick man höra om det nya super centret och hur bra det skulle vara, bara en massa ros och inget ris. Idag besökte jag och älsklingen just Emporia.

Designen på köpcentret är ju hur coolt som helst. Alla olika saker inne i centret är också sjukt coola. Som hissen med vattenfall runt om. Alla olika färger och tema. Men ändå tycker jag att dom hade missat mycket praktiska ting, som bara detta med att det ska finnas EN hiss som går ända ner till botten plan. Så alla vi med barnvagnar och rullstolar ska behöva stå i en livsmils lång kö för att personer som inte alls behöver hissen utan kan gå nån meter åt höger för att ta rulltrapporna. Nä då ska dom stå där och ta upp platsen för att åka hiss, vilket är mycket konstigt!

Dom har mest tänkt på deigner inte på att man kanske ska ha mer hissar som går neråt. På andra och tredje plan fanns det mer hissar men dom gick också bara till andra och tredje våningen. I affärerna kunde man också ta hissar men inte ner till bottenvåningen..

Där skulle finnas 220 butiker vad jag har hört. Och massor med butiker fanns där också. Sjukt många man aldrig någonsin sett för och en super fin leksaksaffär fanns där också. Nu kan BR och Toys "U" rus slänga sig i väggen nästan, för denna va super fin och där fanns så mycket fina saker som man hade velat ha till Melody faktiskt.. Så den affären va den bästa där enligt mig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0