Höstväder

Solen skiner och kallt är det ute. Men vad gör det när det är så underbart härligt höstväder? Baby, Smulbebisen, Zakimbo och jag tog precis en promenad ute med vagnen på området där vi bor. Vi kom precis upp igen. Det är tur att vi inte ska bära upp vagnen vart enda eviga dag, för fy så jobbigt det är att få upp den. Sen för det andra så litar jag faktiskt inte riktigt på vagnen att den ska hålla med handtaget när man drar upp den för alla trappor. Är så orolig att något ska gå sönder och hon ska flyga ner från alla trappor.

Så bättre att ta det säkra före osäkra genom att lita på sin magkänsla. Så Baby han fick bära av korgen och bära henne upp i den och jag drog underredet upp för trapporna. Nu ligger hon och sover skönt i vagnen här uppe innan vi ska bege oss till BVC för att väga henne..
 

Kommentarer
Postat av: Catharina

Älskar newbie :) vilken storlek är overallen i? Har köpt den i mörkblå i storlek 56 till lillgrabben i magen men tror den kommer vara för stor?

Svar: Denna är i storlek 56 faktiskt. Och den är för stor nu för henne, men tyckte hon kunde växa i den liksom eftersom hon ska ha kläder under också.

När ska du föda ?
smulbebisen.blogg.se

2012-09-28 @ 11:28:34
Postat av: Catharina

Har bf den 24 oktober och han beräkmad att väga 3500. Då kanske den är lagom stor till våren för honom :P

Svar: Till våren? Då hade jag satsat på större för dom växer så otroligt snabbt. Hon va 46 och vägde 2875g hade 44 i kläder nu imorgon blir hon 8 veckor och har redan 56 i kläder .. :P
smulbebisen.blogg.se

2012-09-28 @ 13:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0